Vores historie

Siden 2005 har vi drevet Støvsugerhuset beliggende i Borgergade i Aalborg - en lille hyggelig butik som mange i området måske kender, og har en relation til. Som tiden gik og i takt med at flere større erhvervskunder stødte til, opstod der et behov for mere plads, og bedre parkeringsforhold.
I 2013 besluttede indehaver Arne Vinther derfor, i samråd med hans dygtige medarbejdere, at åbne Rengros ApS i nye og større lokaler. Formålet var at sikre et skarpere fokus på erhverv, hvilket stillede store krav til beliggenhed, størrelse på lokalerne samt parkeringsforholdene. Derfor faldt valget på Håndværkervej i Aalborg, som er et område, hvor mange forskellige erhverv samles. Støvsugerhuset i Borgergade fortsatte som vanligt med at servicere private kunder.
For at kunne tilbyde vores kunder den bedst mulige service, havde vi også en vision om at blive en seriøs aktør på nettet. Vi åbnede derfor også webshoppen www.rengros.dk primo 2014.
I slutningen af 2015, valgte vi at åbne endnu en webshop, nemlig www.rengroshome.dk, som modsat rengros.dk skulle henvende sig til de private kunder. Visionen er at give de private husholdninger muligheden for at købe rengøringsudstyr og kemi i topklasse på lige fod med de professionelle, samtidig med at vi naturligvis fører det ”normale” støvsuger-og rengøringssortiment. Vi vil give de private mulighed for at købe produkter, som ikke føres i detailkæderne. Det betyder blandt andet at du i vores sortiment også kan finde vores professionelle ”Rengros” kemi serie, som er udviklet med den professionelle rengøringsbranche i tankerne.
I 2016 revurderede vi hele konstellationen med 2 fysiske butikker, og 2 webshops, og vurderede at det ville være fordelagtigt at bringe Støvsugerhuset ind under paraplyen Rengros. I maj 2016 vælger vi derfor at flytte i mere synlige og lettere tilgængelige lokaler 800 meter længere nede af Håndværkervej, og slår dermed privat og erhverv sammen i én og samme butik. Vi bibeholder opsætningen med to separate webshops til erhverv og privat for at kunne give alle vores kunder den bedste service, og målrettede tilbud og produktsortiment.

Disse nye tiltag betyder dog ikke, at vi går på kompromis med vores gamle værdier som specialbutik, og vi lægger derfor stadig en ære i, at kunne give dig nærværende og personlig betjening, som tager udgangspunkt i lige netop dine behov. Så kig endelig forbi vores butik på Håndværkervej 15A i Aalborg (eller fang os på telefonen). Vi står altid klar med professionel service og vejledning, og der er altid varm kaffe på kanden.

De bedste hilsner
Arne Vinther