Robotstøvsugere

Conga1090-20
2.799,00 kr
Conga5490-20
5.499,00 kr
iRobotRoomba975-20

Robotstøvsugere

Robotstøvsugere har udviklet sig siden den spæde start. De Roombas støvsugere man kan købe i dag, er mere effektive og intelligente end de første generationer. Sidste skud på stammen er den nye teknologi - det revolutionerende 3-trins AeroForce™ rengøringssystem samt AeroForce™ støvopsamlere.

Med HEPA filter

Roombas robotstøvsugere er udstyret med HEPA filtre. HEPA betyder for High Efficiency Particulate Air. Et ægte HEPA-filter er bredt anerkendt som det ultimative luftfilter. HEPA-Filtret standser partikler helt ned til 0,3 mikron med en effektivitetsrating på 99,97%. Blandt fordelene du får med iRobots Roomba er: Robotstøvsugeren kører under og omkring møbler. En grundigt rengøring sikres med den roterende sidebørste, som rengør langs listerne. Støvsugeren undgår trapper og afsatser. Automatisk opladning efter endt rengøring, robotstøvsugeren vender selv tilbage til ladestationen. Snavsede områder rengøres ekstra intensivt ved hjælp af Roombaens indbyggede sensorer.

Effektivitet

Den mindste model snurrer med 58 decibel som maksimum, levetiden er en time på en opladning, så du skal have et temmelig stort hus for at robotstøvsugeren skal kunne nå rundt. Du kan få rengjort cirka 185 kvadratmeter på en opladning. Den nye Gen 3-motor giver op til 10 gange højere sugestyrke sammenlignet med 600 og 700 serien, der kom før de nuværende 800 og 900 serier.

Apps og andre smarte funktioner til din robotstøvsuger

Nyt i tredie generation af iRobots robotstøvsugere er et batteri med ekstra lang levetid i forhold til de tidligere generationer. De større robotstøvsugere har egen app, så du kan starte rengøringen via remote, hvis Svigermor pludselig melder sin ankomst senere på dagen. Du kan også sætte Roombaen til at starte hver tirsdag kl 10 eksempelvis. Gør det nemt for dig selv med en Roomba robotstøvsuger fra iRobot og få mere tid til andre gøremål end støvsugning.

Kontakt os

Er du i tvivl om hvilken robotstøvsuger du skal vælge er vi klar til at rådgive dig, enten i butikken, hvor du kan få en demonstration eller via telefon eller email. Vi forhandler bl.a. også alle de smarte ledningsfrie støvsugere eller se alle vores støvsugere her.