Stingray Forlængerstang, 0,63 mtr.

Varenummer: SREXS
552,50 kr

På lager


Unger Stingray

Produktbeskrivelse

Detaljer

Unger Stingray forlængerstang, 0,63 meter.

Med denne forlængerstang kan du øge rækkevidden på din Unger Stingray. Den er fremstillet at letvægts aluminium, og dens trekantet form sikrer et godt greb om stangen. Stangen klikker nemt sammen med din Unger Stingray, og på stangen er der en knap til dosering af væske. 

Stingray

Stingray er et revolutionerende værktøj til at rengøre vinduer hurtigt og effektivt indendørs. Stingray er perfekt til at rengøre glas og vinduer, glaspartier, spejle, elevatorer, glasdøre og meget mere. Med Unger Stingray bliver arbejdet med at rengøre vinduer op til 25% hurtigere (sammenlignet med traditionel spray og klud), og samtidig elimineres både striber og dryp fra processen.

Du er klar til bruge Unger Stingray med det samme: du trykker blot på knappen, og Stingray doserer selv vand og rengøringsmiddel. Det trekantede hoved gør det nemt at komme ind i hjørner og rengør samtidig rammerne. Derudover kommer Stingray med et ergonomisk håndtag og batterier, så arbejdsprocessen bliver så skånsom som muligt for dig. Stingray er yderst bevægelig, så du kan rengøre selv snævre hjørner eller smalle vinkler.

 

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
LiterNej
StørrelseNej
Mængde labelStk.
Leasing produktNej
Pris552,50 kr