Desinfektion

Flaskeholdertil600mlAlu-20
GulvstandertilHndspritdispenser-20
HNDDESINFEKTIONFLYDENDE85ETHANOL1000ML-20
Hnddesinfektiongel85ethanol1000ml-20
Hnddesinfektion85600mlflydendempumpe-20
Hnddesinfektion85600mlgelmpumpe-20
Udsalg
Hnddesinfektionflydende70ethanol500ml-20
Pris Fra: 86,25 kr
Specialpris 61,25 kr
IDZRapidAoverfladedesinfektion-20
ProtoxAbScentLugtfjernertmugskimmelmv30gr-20
ProtoxHysanafrensningafskimmelogbakterievkst-20
ProtoxSkimmelmiddelmodskimmelsvamp-20
RGIDZNeutralOverfladedesinfektion15ltr-20
RGMugfjernermedSpray1ltr-20
TaskisaniMouldoutMugfjerner075ltr-20
TouchscreenWipesAntibakteriel2ml-20

Ikke på lager

Effektive lugtfjernere
AbScent lugtfjerner bruges til at fjerne restlugt efter mug / skimmel, tobak, døde dyr med videre. Denne lugtfjerner kan uden problemer anvendes indendørs samt i biler og campingvogne. Når posen er åbnet frigiver den kuldioxid, der går ind og renser luften for lugt.

AbSCent virker bedst ved almindelig rumtemperatur og det er virkelig vigtigt at den inderste pose i produktet IKKE åbnes. Fjern skimmelsvamp og mug Hysan® er et specialmiddel til afrensning og desinfektion af skimmelsvamp. Dette desinfektionsmiddel er designet til at kunne påføres som traditionelt afvaskningsmiddel. Det kan være nødvendigt at bruge en luftrenser efter afvaskningen for at få den sidste lugt væk fra området.

Hysan renser og desinficerer effektivt ved påføring
Protex Hysan fås i tre forskellige størrelser. 500 ml, 2.5 liter og 5 liters beholdere. Er der fare for genopståen af skimmel, kan du med fordel sprøjte med ProtoxSkimmel. Dette produkt kan forebygge skimmelsvamp. Forebyg skimmelsvamp med Protox ProtoxSkimmel er et professionelt, og særdeles effektivt middel til forebyggelse mod angreb af skimmelsvampe indendørs. Protox sikrer imod angreb fra skimmelsvampesporer. ProtoxSkimmel indeholder ikke skadelige kemikalier, men er trods det et effektivt værn imod de frygtede svampe. Produktet fås i tre forskellige størrelser og er nemt at smøre på efter en desinfecering af et område har fundet sted.

Desinfektionsmiddel til overflader der ikke tåler vand
Rengros forhandler et effektivt middel til desinfektion, der er særdeles velegnet til oveflader der ikke tåler vand. Påfør midlet og lad det lufttøre, så sker desinfektionen automatisk. Dette middel er velegnet til desinfektion af maskiner med mere.

Desinfektionsmiddel til overflader
I sortimentet finder du også dette desinfektionsmiddel, der er beregnet til overflader der kan tåle vand. Husk at der skal være foretaget en almindelig rengøring, før du kan bruge desinfektionen. Anvendelse: Desinfektionsmidlet blandes med koldt eller lunkent vand, hvorefter opløsningen udlægges under lavtryk, med håndsprayer eller skumkanon. Tørretiden er cirka fem minutter. Effektiv mugfjerner på spray.

De sidste top produkter i vores desinfektionskategori er mugfjernere, der effektivt fjerner mug. Mugfjerneren påføres sorte og besmudsede fuger i sanitære arealer. Anvendes koncentreret direkte på beskidteområder. Lad produktet virke 3-5 min. og skyl så efter med rent vand. Du kan eventuelt aktivere mugfjerneren med svamp eller børste.

Rådgivning og vejledning omkring desinfektion
Er du i tvivl om noget vedrørende anvendelse eller dosering af vore produkter, eller har du brug for vejledning omkring hvilke produkter du skal anvende er du velkommen i Støvsugerhuset i Aalborg, eller du kan sende os en email. Vi er eksperter i rengøring og desinfektion og vi deler gerne ud af vore erfaringer og viden.