Protox AbScent Lugtfjerner t/ mug, skimmel mv., 30 gr.

Varenummer: 1053
219,00 kr

På lager


Protox logo

Produktbeskrivelse

Detaljer

Protox AbScent Lugtfjerner t/ mug, skimmel mv.

AbScent lugtfjerner bruges til at fjerne evt. restlugt efter f.eks. mug / skimmel, tobak, døde dyr mv. Den kan uden problemer anvendes indendørs samt i biler og campingvogne. 

AbScent lugtfjerner leveres i en forseglet alufoliepose. Aluposen åbnes og den vacuumpakkede inderpose åbnes ligeledes, inden den hvide inderste emballage lægges i en skål eller hænges op i rummet.

Virkemåde

AbScent lugtfjerner frigiver klordioxid i meget små mængder (< 0,1 ppm), når den udsættes for luftens fugtindhold. Klordioxid er både et effektivt desinfektionsmiddel samtidig med at det også nedbryder (oxiderer) ubehagelige lugtstoffer. 

AbScent afgiver klordioxid langsomt, hvorved frigjorte lugtstoffer nedbrydes i takt med frigivelsen. Der er således ikke tale om, at der med AbScent udlægges en parfume (maskering), men reelt om en fjernelse af lugtstofferne.

Overskydende klordioxid nedbrydes hurtigt i dagslys og af lys fra lysstofrør. 

Produktdata

  • Forbrug: afhænger meget af mængden af lugtstof. Som tommerfingerregel vil en 30 g's pose give en koncentration på ca. 0,15 ppm i et rum på 8-10 kvm. med almindelig loftshøjde. Posen udvikler chlordioxid i op til 1 måned. 
  • Opbevaring: Lagerholdbarhed på 1 år fra produktionsdatoen, hvis den opbevares køligt og i den originale uåbnede emballage. AbScent tåler frost. 
  • Anvendelsestemperatur: almindelig rumtemperatur - effektiviteten afhænger af luftfugtigheden. Ved mindre end ca. 50% relativ fugt sker udviklingen af chlordioxid meget langsomt
  • Sammensætning: fast natriumhydrogensulfat og fast natriumchlorit - reagerer med luftens vandindhold.
  • Sikkerhed: indholdet i inderposen er ætsende og brandnærende. Inderposen må og skal IKKE åbnes.

DatabladDatablad

 

Yderligere information

Yderligere information

Mængde labelStk.
Leasing produktNej
ProduktstørrelseNej
Pris219,00 kr