Om RengrosHome

Med det rette rengøringsudstyr behøver rengøringen ikke være et ugentlig onde, men måske ligefrem nærme sig at være en fornøjelse. Det er et mantra, som vores webshop er bygget op omkring. 

Hvem er vi?

Vi er en kvalitetsbevidst grossistvirksomhed, som via vores butik i Aalborg og webshoppen www.rengros.dk dagligt leverer professionelle rengøringsartikler samt rengøringsmaskiner til erhverv m.v.

Rengroshome webshoppen blev etableret primo 2014 med en klar vision om, at ville give de private husholdninger muligheden for at købe rengøringsudstyr og kemi i topklasse, på lige fod med de professionelle. Samtidig med at vi naturligvis også sælger standard rengøringsprodukter. 

Indehaver Arne Vinther har med sine 26 års erfaring indenfor rengøringsbranchen et godt indblik i, hvad der rører sig i branchen, og hvilke producenter og produkter, der lever op til vores strenge krav til kvalitet og ydeevne. Arne startede i tidernes morgen sin karriere i en støvsuger special butik i Herning. Han har siden ekspanderet og senest drevet Støvsugerhuset i Borgergade i Aalborg, samt Rengros, der primært sælger til erhverv. 

Med vores erfaring indenfor den professionelle rengøringsbranche har vi et godt udgangspunkt for at kunne guide dig igennem junglen af støvsugere, rengøringsartikler og rengøringsmidler. Vi udvælger produkterne i vores sortiment med omhu og med det formål, at de skal kunne skabe værdi for den almindelige husholdning i den daglige rengøring. 

Hvad sælger vi?

Hos os kan du finde alt til den daglige rengøring, samt et bredt sortiment af forbrugsvarer. Vi forsøger altid at have produkter der spænder bredt, fra de billigste til de bedste, således at du altid vil kunne finde den løsning, der passer bedst til lige netop dine behov. Vi holder os konstant opdateret på, hvad der sker på markedet, og i rengøringsbranchen, og udvider løbende vores sortiment med nye spændende produkter.

Vi sælger blandt andet vores egen specialiserede & professionelle rengørings-kemiserie, som vi også har mulighed for at tilbyde dig som ”almindelig forbruger”. Derudover byder vores sortiment på alt lige fra støvsugere til microfiberklude, alubakker & aluforme, mopsæt, engangshandsker, pumiesten, professionelle vinduesskrabere og meget meget mere. Alt sammen til skarpe priser og fra kendte mærker såsom Unger, Vileda, Electrolux, Vikan, Miele og Nilfisk.

Har du brug for vejledning?

Kan du ikke finde det du søger, eller har du brug for vejledning, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os, enten i vores butik i Aalborg eller på telefonen. Vi sætter en stor ære i at tilbyde alle vores kunder personlig og professionel vejledning, som tager udgangspunkt i dine specifikke behov. 

God shopping!