Nilfisk Supreme LCD

Varenummer: 107404972
6.700,00 kr

På lager

Pris pr. stk.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Når du køber en centralstøvsuger, får du optimalt indeklima og bekvemmelighed. Du er fri for at bære støvsugeren op og ned af trapper og støde ind i bordben samtidig med, at støvsugeren er næsten lydløs. 

Du skal bare sætte støvsugerslangen i sugekontakten, og så er du i gang! Støvet bliver transporteret gennem rørerne til en pose eller beholder i den centrale støvsuger, som kan placeres i f.eks. garage, loft eller kælder. Udsugningsluften bliver ført ud af huset for det mest allergivenlige miljø.

Nilfisk Supreme LCD centralstøvsugeren passer til huse op til 500 kvm med maksimalt 70 m rørledning. Den kan monteres med Wireless+ slangen eller Deluxe slangen.

Wireless+: Rørbøjningen er udstyret med LED-display, der blinker, når det f.eks. er tid til at tømme støvsugerposen, rense filtret, hvis luftgennemstrømningen er blokeret osv. Wireless+ slangen er desuden udstyret med 3-trins sugestyrkeregulering på rørbøjningen.

Deluxe: Har et LED-display, der viser, hvornår det er tid til at tømme støvsugerposen, rense filtret, blokering af røret, service, osv. Deluxe slangen har 5-trins sugeregulering på rørbøjningen og indikator for batteriniveau.  

 

Vær opmærksom på, at dette produkt kun er en maskine. Hvis du har brug for et komplet installationssæt se efter Nilfisk Alt-i-1 LCD Deluxe/Wireless+, ellers købes rør, montering og slangesæt separat.

 

Nilfisk tilbyder desuden, at du kan sende en tegning af dit hus, hvorefter Nilfisk vil komme med forslag til placering af sugekontakter og maskine. Servicen er gratis - send tegningen af dit hus til Tegningsservice.dk@nilfisk-alto.com 

 

Fordele ved en centralstøvsuger:

- Fantastisk rengøringseffekt, der sikrer et sundt indeklima

- Meget støjsvag i drift

- Let og brugervenlig

- Kraftfuld og effektiv sugeevne, der også er velegnet til katte- og hundehår

- Forebygger astma, eksem og andre allergityper

- Støvsugerslange på 9 m, der sikrer stor rækkevidde

 

Yderligere information om Nilfisk Supreme LCD (PDF)

 

Mere information om centralstøvsugere (PDF) 

 

Rengroshome tilbyder ikke installation af centralstøvsugere.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
LiterIkke tilgængelig
StørrelseIkke tilgængelig
Mængde labelNej
Leasing produktIkke tilgængelig
Pris6.700,00 kr