Nilfisk Supreme 150

Varenummer: 107404970
4.770,00 kr

På lager

Pris pr. stk.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nilfisk Supreme 150 centralstøvsuger sikrer dig stor bekvemmelighed og optimalt indeklima. Med en centralstøvsuger bliver rengøringen lettere, mere effektiv og mere allergivenlig samtidig med at den er næsten lydløs. 

Nilfisk Supreme 150 passer til huse på op til 150 kvm med en rørledning på maksimalt 30 m. 

Sæt bare støvsugerslangen i sugekontakten og start støvsugningen! Støvet bliver transporteret gennem røret til en pose eller beholder, som kan placeres i garage, på loftet, i kælderen osv. Udsugningsluften føres udenfor huset.

Nilfisk Supreme 150 kan installeres med 3 forskellige slanger, nemlig manuel slange, wireless+ slange eller deluxe slangen.

Manuel: Centralstøvsugeren starter automatisk, når slangen tilsluttes, og det er derfor ikke nødvendigt med betjeningsknapper.

Wireless+: Rørbøjningen har et LED-display, som blinker, når det f.eks. er tid til at skifte pose, rense filter, service osv. Derudover har wireless+ et 3-trins sugestyrkereguleringssystem på rørbøjningen.

Deluxe: Rørbøjningen har et LED-display, som blinker, når det f.eks. er tid til at skifte pose, rense filter, service osv. Deluxe-modellen har et 5-trins sygestyrkereguleringssystem på rørbøjningen samt indikator for batteriniveau. 

 

Vær opmærksom på, at dette produkt kun er en maskine. Hvis du har brug for et komplet installationssæt se efter Nilfisk Alt-i-1 150, ellers købes rør, montering og slangesæt separat.

 

Nilfisk tilbyder desuden, at du kan sende en tegning af dit hus, hvorefter Nilfisk vil komme med forslag til placering af sugekontakter og maskine. Servicen er gratis - send tegningen af dit hus til Tegningsservice.dk@nilfisk-alto.com 

 

Fordele ved en centralstøvsuger:

- Fantastisk rengøringseffekt, der sikrer et sundt indeklima

- Meget støjsvag i drift

- Let og brugervenlig

- Kraftfuld og effektiv sugeevne, der også er velegnet til katte- og hundehår

- Forebygger astma, eksem og andre allergityper

- Støvsugerslange på 9 m, der sikrer stor rækkevidde

 

Yderligere information om Nilfisk Supreme 150 (PDF)

 

Mere information om centralstøvsugere (PDF)

 

Rengroshome tilbyder ikke installation af centralstøvsugere.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
LiterIkke tilgængelig
StørrelseIkke tilgængelig
Mængde labelNej
Leasing produktIkke tilgængelig
Pris4.770,00 kr