Nilfisk Supreme 100

Varenummer: 107404969
4.150,00 kr

På lager

Nilfisk Supreme 100 Pris pr. stk.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Med en Nilfisk Supreme 100 centralstøvsuger er du sikret optimalt indeklima og bekvemmelighed. Støvsugningen bliver ikke bare gjort lettere, mere effektiv og næsten lydløs - du slipper også for at bære støvsugeren op og ned af trapper, støde den ind i bordben og hænge fast i dørtrin og hjørner.

Nilfisk Supreme 100 passer til næsten alle hjem og har et praktisk selvrensende filter. Nilfisk Supreme 100 kan bruges med og uden 20 liters støvsugerpose, som kun skal tømmes et par gange om året. 

Nilfisk Supreme 100 passer til lejligheder/huse på op til 100 kvm og kan installeres i både gamle og nye huse. Har man børn, husdyr og/eller allergikere i huset, så er en centralstøvsuger den optimale løsning. Den giver både et renere hjem, men også bedre indeklima, hvor alle mikropartikler og dårlig lugt bliver blæst ud af huset. 

Selve centralstøvsugermaskinen kan placeres mange forskellige steder i huset, mens rørene kan trækkes i fundament, ydervægge, indervægge og over loftet. 

 

Vær opmærksom på, at dette produkt kun er en maskine. Hvis du har brug for et komplet installationssæt se efter Nilfisk Alt-i-1 150, eller købe rør, montering og slangesæt separat.

 

Nilfisk tilbyder desuden, at du kan sende en tegning af dit hus, hvorefter Nilfisk vil komme med forslag til placering af sugekontakter og maskine. Servicen er gratis - send tegningen af dit hus til Tegningsservice.dk@nilfisk-alto.com 

 

Fordele ved en centralstøvsuger:

- Fantastisk rengøringseffekt, der sikrer et sundt indeklima

- Meget støjsvag i drift

- Let og brugervenlig

- Kraftfuld og effektiv sugeevne, der også er velegnet til katte- og hundehår

- Forebygger astma, eksem og andre allergityper

- Støvsugerslange på 9 m, der sikrer stor rækkevidde


Yderligere information om Nilfisk Supreme 100 (PDF)

 

Mere information om centralstøvsugere (PDF)

 

Rengroshome tilbyder ikke installation af centralstøvsugere.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
LiterIkke tilgængelig
StørrelseIkke tilgængelig
Mængde labelNej
Leasing produktIkke tilgængelig
Pris4.150,00 kr