Nilfisk Alt-i-1 LCD Deluxe

Varenummer: 42000507
12.390,00 kr

På lager

Nilfisk Alt-i-1 LCD Deluxe Pris pr. stk.

Produktbeskrivelse

Detaljer

En Nilfisk Alt-i-1 LCD Deluxe centralstøvsuger sikrer dig optimalt indeklima og bekvemmelighed. Støvsugningen bliver ikke bare gjort lettere, mere effektiv og næsten lydløs - du slipper også for at bære støvsugeren op og ned af trapper, støde den ind i bordben og hænge fast i dørtrin og hjørner.

Nilfisk Alt-i-1 LCD Deluxe passer til hjem op til 500 kvm og har et praktisk selvrensende filter. Centralstøvsugeren kan fås med eller uden pose (20/25 liter), der kun  skal tømmes et par gange om året. 

Har man børn, husdyr og/eller allergikere i huset, så er en centralstøvsuger den optimale løsning. Den giver både et renere hjem, men også bedre indeklima, hvor alle mikropartikler og dårlig lugt bliver blæst ud af huset. 

Selve centralstøvsugermaskinen kan placeres mange forskellige steder i huset, mens rørene kan trækkes i fundament, ydervægge, indervægge og over loftet. 

Hos Nilfisk Alt-i1 LCD Deluxe har rørbøjningen har et LED-display, som blinker, når det f.eks. er tid til at skifte pose, rense filter, service osv. Deluxe-modellen har desuden et 5-trins sygestyrkereguleringssystem på rørbøjningen samt indikator for batteriniveau. 

 

Modellen er en komplet pakke med alle dele til installationen.

 

Nilfisk tilbyder desuden, at du kan sende en tegning af dit hus, hvorefter Nilfisk vil komme med forslag til placering af sugekontakter og maskine. Servicen er gratis - send tegningen af dit hus til Tegningsservice.dk@nilfisk-alto.com 

 

Fordele ved en centralstøvsuger:

- Fantastisk rengøringseffekt, der sikrer et sundt indeklima

- Meget støjsvag i drift

- Let og brugervenlig

- Kraftfuld og effektiv sugeevne, der også er velegnet til katte- og hundehår

- Forebygger astma, eksem og andre allergityper

- 5 års motorgaranti

 

Yderligere information (PDF)

 

Mere information om centralstøvsugere (PDF)

 

Rengroshome tilbyder ikke installation af centralstøvsugere.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
LiterIkke tilgængelig
StørrelseIkke tilgængelig
Mængde labelNej
Leasing produktIkke tilgængelig
Pris12.390,00 kr