Nilfisk Alt-i-1 250 Deluxe

Varenummer: 42000505
11.135,00 kr

På lager

Pris pr. stk.

Produktbeskrivelse

Detaljer

Nilfisk Alt-i-1 250 Deluxe centralstøvsuger sikrer dig optimalt indeklima og bekvemmelighed. Støvsugningen bliver ikke bare gjort lettere, mere effektiv og næsten lydløs - du slipper også for at bære støvsugeren op og ned af trapper, støde den ind i bordben og hænge fast i dørtrin og hjørner.

Nilfisk Alt-i-1 250 Deluxe passer til næsten alle hjem og har et praktisk selvrensende filter. Støvsugeren kan bruges med og uden støvsugerpose (20/25 liter), som kun skal tømmes et par gange om året. 

Nilfisk Alt-i-1 250 Deluxe er egnet til huse på op til 250 kvm og kan installeres i både gamle og nye huse. Har man børn, husdyr og/eller allergikere i huset, så er en centralstøvsuger den optimale løsning. Den giver både et renere hjem, men også bedre indeklima, hvor alle mikropartikler og dårlig lugt bliver blæst ud af huset. 

Produktet kommer med Deluxe-slange, som har et LED-display, som blinker, hvis det er tid til at skifte posen, rense filtret, service osv. Desuden har Deluxe-modellen også 5-trins sugestyrkeregulering samt indikator for batteriniveau. 

 

Modellen er en komplet pakke med alle dele til installationen.

 

Nilfisk tilbyder desuden, at du kan sende en tegning af dit hus, hvorefter Nilfisk vil komme med forslag til placering af sugekontakter og maskine. Servicen er gratis - send tegningen af dit hus til Tegningsservice.dk@nilfisk-alto.com 

 

Fordele ved en centralstøvsuger:

- Fantastisk rengøringseffekt, der sikrer et sundt indeklima

- Meget støjsvag i drift

- Let og brugervenlig

- Kraftfuld og effektiv sugeevne, der også er velegnet til katte- og hundehår

- Forebygger astma, eksem og andre allergityper

- 5 års garanti

 

Yderligere information (PDF)

 

Mere information om centralstøvsugere (PDF)

 

Rengroshome tilbyder ikke installation af centralstøvsugere.

Yderligere information

Yderligere information

FarveNej
ProduktstørrelseNej
LiterIkke tilgængelig
StørrelseIkke tilgængelig
Mængde labelNej
Leasing produktIkke tilgængelig
Pris11.135,00 kr