Electrolux, Ergorapido ledningsfri støvsuger 2-i-1

Varenummer: EER77SSM
2.295,00 kr

På lager

Produktbeskrivelse

Detaljer

2-i-1-støvsugning:
Oplev ultimativ fleksibilitet og funktionelt design. Uanset, om du skal rengøre et stort område eller en lille plet, som er svær at nå, så gør Ergorapido arbejdet. Den nemt aftagelige håndenhed gør det problemfrit at rengøre køkkenbordet, møblerne eller din bils interiør.
 
180° EasySteer™-manøvredygtighed:
180° manøvredygtighed, ergonomisk design, forbedret mundstykke og de store baghjul tilfører fleksibilitet til din rengøring og gør det nemt og bekvemt både at dreje og flytte den på alle gulve. Med de to sugestyrker kan du tilpasse rengøringen til forskellige overflader, og efter rengøringen sætter du den blot tilbage i ladestanderen.
 
Lithium TurboPower-batteri med længere køretid:
Mere styrke i længere tid med det højtydende lithium TurboPower-batteri, som kører dobbelt så længe som et nikkelbatteri og er lettere og nemmere at håndtere. Det er nemt og hurtigt at genoplade batteriet, og har op til 45 minutters køretid, samt indikator som signalerer, når batteriet skal oplades.
 
Selvrensende BrushRollClean™-teknologi:
Slut med at rengøre for hår og fibre i din støvsugerbørste for altid. Lad den nye Ergorapidos patenterede BrushrollClean™-teknologi gøre det for dig blot ved, at du træder på en pedal!
 
DustSpotter™ LED-lys:
Udover 180° manøvredygtighed leveres Ergorapidos mundstykke med DustSpotter™ LED-lys til en professionel rengøringsoplevelse. Sørg for, at du ikke overser noget ved at se nøjagtigt hvad og hvor, du gør rent, hver gang, selv på de mørkeste steder.
Yderligere information

Yderligere information

Mængde labelStk.
Leasing produktIkke tilgængelig
ProduktstørrelseNej
Pris2.295,00 kr